Emsys zet 2018 feestelijk en sportief in met een wedstrijd curling

Emsys zet 2018 feestelijk en sportief in met een wedstrijd curling

Dat ons motto “work hard, play hard” luidt, steken we niet onder stoelen of banken. En dit mag je best letterlijk interpreteren… Na een geslaagd feest n.a.v. ons 50 jarig bestaan, trokken we er onlangs weer op uit. Dit keer om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Visiongeek en PSS mikken op doel

Met stevige schoenen aan de voeten en voorzien van warme kledij, daagden we elkaar uit op het ijs tijdens een wedstrijd curling. Zoals het hoort, werden twee teams samengesteld en een strategie uitgestippeld om de zware stenen richting doel te loodsen. Geen sinecure als je ervaring mist.

Wat het resultaat van de wedstrijd betreft?

Hierover kunnen we kort zijn…. In tegenstelling tot onze professionele benadering van projecten, waar precisie en resultaat primeren, schoot onze focus op het ijs tekort. De gedrevenheid, het enthousiasme en de collegialiteit daarentegen leverde als het ware een ongekende overwinning qua team spirit op.

Na afloop van de sportieve activiteit kregen we de kans om onze inspanningen te evalueren tijdens een geslaagd diner.

Mis niets van wat we in ons schild voeren

Wil je weten wat we zo nogal in petto hebben het komende jaar? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben jij technisch onderbouwd en intrigeert ons moto je? Bekijk dan zeker onze vacatures, wij zijn steeds op zoek naar gedreven collega’s.