Visiongeek lanceert L!veStor technologie

Visiongeek lanceert L!veStor technologie

We zeggen niet “nee” tegen het onbekende… Recent ontwikkelden we L!veStor, een nieuwe technologie waarmee een zeer groot volume aan beelden van hoge kwaliteit opgeslagen kunnen worden.

Produceer je volgens “Flow” principe? Controleer in detail met visie.

Is jouw proces ingericht volgens het “Flow” principe? Wens je je productie te onderwerpen aan een grondige kwaliteitscontrole? Dit zonder impact op de productiesnelheid? Dan ben je bij Visiongeek aan het juiste adres!

Waar we voordien visie-oplossingen ontwikkelden, waarbij verschillende inspectietaken sequentieel uitgevoerd werden, gaan we vandaag een stap verder! 

Dankzij de L!veStor technologie kan het visiesysteem onwaarschijnlijk veel beelden opslaan. Zelfs wanneer er meerdere camera’s op de lijn opgesteld staan, worden alle opnames opgeslagen. Dit laat ons toe om de beeldverwerking en inspectietaken te spreiden over meerdere servers. Door deze taken op te splitsen over meerdere servers kunnen complexere algoritmes aangewend worden, die simultaan uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het meten van een object in meerdere dimensies (3D)
  • Het herkennen van een patroon
  • Het detecteren van fouten

Dit resulteert in een reductie van de processing time. Het voordeel ervan is dat het visiesysteem sneller de bevindingen of het resultaat van de inspectie kan communiceren aan het ERP-systeem.

1,5 GB opslag per seconde

L!veStor biedt 1.5 GB opslag per seconde. Maar wat betekent dit nu concreet? We lijsten hieronder even op waarmee je deze 1.5 GB beeldopslag kan vergelijken:

  • Elke 20 seconden een volle Iphone, hetzij 4.300 Iphones per dag
  • Versturen van 2.250.000 WhatsApp berichten
  • Uploaden van 6.000 foto’s
  • Verzenden van 15.000 e-mails
  • YouTube bekijken gedurende 465 minuten
  • 240 nummers op Spotify beluisteren

Je leest het goed… En dit elke seconde opnieuw!

L!vestor verschaft detail en tijdswinst

Beelden van verschillende camera’s kunnen samengevoegd worden tot één overkoepelend beeld van het object. Zo wordt elke hoek van het object belicht, waardoor de inspectie een uiterst nauwkeurige controle van je producten oplevert.

Zowel de beelden van de goedgekeurde als afgekeurde objecten worden opgeslagen met de L!veStor technologie. Dit in tegenstelling tot de traditionele visiesystemen. Bovendien kan je een historiek opvragen van alle beelden.

Het voordeel ervan is dat de technologie de klant toelaat om inzicht te verkrijgen in verschillende productieruns en stellen we onze klant in staat om de productieparameters proactief bij te sturen, met een positieve impact op de efficiëntie.

Onder de indruk? Een project op stapel? Contacteer ons. We werken volgens een vaste werkwijze en houden van een uitdaging. We hebben reeds ervaring in verschillende sectoren: textielindustrie, vervaardiging van roofing of folie,…