Ons team

Een bedrijf met getalenteerde mensen

Visiongeek is het merk van Emsys en de Taste Westerlund Group

Visiongeek is een merk van Emsys en maakt deel uit van de grote Taste Westerlund Group. Dit geeft ons de ruimte om te groeien en de slagkracht die we nodig hebben om projecten te ontwikkelen en succesvol te implementeren in een industriële omgeving.

Maak kennis met het Visiongeek-team

Visiongeek bestaat uit een klein team, maar denkt groots. We investeren in de juiste profielen: ingenieurs met drive en ondernemingszin, die gepassioneerd zijn door technologie. Alleen zo kunnen we onze klanten servicen. Heb je een vraag over de status van je lopende project? Of wil je een frisse kijk op je bestaande productie-omgeving? Laat van je horen! We denken graag met je mee over de meest efficiënte oplossing.

Benieuwd naar wat we in ons schild voeren? Volg de laatste nieuwtjes op de voet.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je dezelfde drive en ondernemingszin als ons? Snuister door onze vacatures. We zijn steeds op zoek naar jong talent!

Jo Simoens

Ervaring in verschillende managementfuncties bij Philips Lighting, Empire Carpets, Almacoat en Egemin/Agidens. De persoon om je vraag te vertalen naar onze interne organisatie.

Guy Theunis

Algemeen management met specialisatie in projectmanagement. Maar ook een veelgevraagd gastspreker. Ervaring bij Egemin, Emsys, Port of Singapore Authorities, Katoennatie en Transworld Marine Agency.

Dr. Tor-Björn Johansson

Creatief en technisch onderlegd in visietechnologie. Ervaring opgedaan bij Barco, Barco Vision, LCI SmartPen, ICOS Vision Systems, Phaer, Eurocontrol en consultant voor het Tetra Smart project van UAntwerpen.