Prebuilt Solutions

Visiongeek ontwikkelt standaard detectiesystemen

Prebuilt solutions

We ontwikkelden recent voor een aantal klanten detectiesystemen op maat. Maar bepaalde productieprocessen vertonen gelijkaardige eigenschappen. In die optiek kunnen we, mits aanpassing van bepaalde componenten en/of de software, deze standaard visie systemen afstemmen op jouw specifieke eisen en wensen.

Duik in de mogelijkheden. Zie je opportuniteiten? Neem dan contact met ons op!
Samen gaan we na welke oplossing het meest efficiënt is.

Multi-detectiemachine controleert verpakkingen

Elk product dat bestemd is voor verkoop moet voorzien worden van de juiste productinformatie. Een correcte etikettering is dus een vereiste! Sta jij in voor kwaliteit- en productiecontroles? Reduceer verpakkingsfouten met de multi-detectiemachine. Een compacte installatie, direct inzetbaar in jouw productie-omgeving.

Lees meer

Precieze dimensiecontrole, dankzij In line dimension tracker

In een productie-omgeving is het vaak moeilijk om kleine onvolmaaktheden te detecteren vanop grote afstand. Dankzij de In line dimension tracker is het mogelijk om in line controles uit te voeren qua afmetingen en defecten.

Lees meer

People detection system garandeert veiligheid

Laat je dreigend gevaar je activiteiten en lead times niet in de war sturen! Visiongeek ontwikkelde een machine visie systeem dat proactief gevaar meldt. De set-up en software bieden extra veiligheidsmarges.

Lees meer

Visie geeft inzicht in patroonfouten

Een continue toevoer van materiaal van +/- 1 tot 4 m breedte, dat tegen honderden meters per minuut passeert? Denk maar aan papier, linoleum, vinyl, laminaat, textiel, plastic folie of zelfs de productie van tegels,… Dat vraagt een visie-oplossing om fouten te kunnen detecteren en reduceren tot een minimum. Fingerprints vormen de basis van de foutdetectie

Lees meer

In line systeem controleert cilindervormige objecten

Je productie draait op volle toeren. Een grote hoeveelheid aan gebogen objecten, met een grote variatie vorm, kleur, hoogte of diameter passeert tegen hoge snelheid. Deze omstandigheden maken het moeilijk om kleine onvolmaaktheden te detecteren, die nauwelijks zichtbaar zijn met het blote oog. Het object op een rotatieplatform plaatsen en hoge resolutie beelden geven een volledige weergave.

Lees meer

BENIEUWD OF WE JE KUNNEN HELPEN?
Contacteer ons voor een vrijblijvend, inspirerend gesprek

Maak een afspraak